top of page

5 TIPS voor een aantrekkelijk huisstijl

Als ondernemer is het belangrijk om een uniek logo en huisstijl te hebben omdat het eerste beeld is over het bedrijf en het is het vertaling van de business in beelden. Met een bijzonder huisstijl zorg je dat jij de juiste klanten binnen krijgt en je bedrijf succesvol zal zijn!

Ben je met je huidige huisstijl niet meer tevreden? Of wil je als startende ondernemer een opvallend totaalbeeld ontwikkelen?

Lees mijn 5 TIPS om een aantrekkelijk huisstijl te hebben. Als jij verder vraag heb, aarzel niet om contact met me op te nemen: graphicdesign@zsofi.nl

T I P / 1 /

Jouw verhaal!

Zorg ervoor dat je je bedrijfsverhaal hebt. Jij weet wie je bent en wat je doel is. Het is ook van belang dat jij goed geïnformeerd bent in je vakgebied. Op basis van deze informaties zal de huisstijl ontworpen worden.

T I P / 2 /

Wat maakt een logo uniek?

Jouw bedrijfslogo vertaalt wat je doet. Met de juiste symbool, lettertype en kleurcombinatie maakt een logo uniek. Het kan helpen als jij kernwoorden opschrijft wat jij het belangrijkste vind over je business en over je doelgroep. Brainstorm erover met je grafisch ontwerper!

T I P / 3 /

Totaalbeeld? Wat betekent dat? Waarom is het belangrijk?

Een totaalbeeld betekent je huisstijl. Je logo, visitekaart, briefpapier, envelop, website, social media advertentie, brochure, boek..en alle grafisch vormgeving.

Gebruik overal dezelfde lettertype, kleuren, elementen en grafisch vormen. Het blijft dus in harmonie en geeft balans. Daarom word je herkenbaar en uniek. Het valt op omdat aantrekkingskracht heeft op klanten.

T I P / 4 /

Blijf in de hoogte!

Zorg ervoor dat je goed communiceert met je grafisch ontwerper. Tijdens een brainstorm sessie kan je je wens en info's van je bedrijf doorgeven, alles duidelijk bespreken. De goede samenwerking is de sleutel om je huisstijl effectief te ontwikkelen.

T I P / 5 /

drukwerk/foto/video/story selling...

Als professionele ondernemer let je op dat jij kwalitatief goed ben. Het is de moeite waard om een goed kwaliteit papier te kiezen bij de drukkerij. Een professionele foto en video geeft ook meer kans om je visie/product/service/story beter te verkopen.

Echter, hoe doe je dat, met wie? Maak geen zorgen. Ik heb een + tip wie ervoor kunnen helpen.

+ 1 / T I P

Met wie ga je aan de slag?

Hulp nodig met een sterke verhaal? Zoek je een fotograaf, coach, virtual assistant..etc?

Hier is de lijst met de professionele mensen:

coach Christie Linley

story telling & story selling Femke Bouma

virtual assistant Corina Evers

foto & video Cloud Cuckoo

drukkerij Robstolk

kleding voor zakelijke vrouwen Tubino

en als grafisch ontwerper zou ik je graag willen helpen om de design van je huisstijl te ontwerpen!

Recent Posts
Archive
bottom of page