top of page

interview- Leer zsofi kennen!

In een eerdere blog post Wil je met ons brainstormen? schreef ik al over Creative Cafe waarom ik met deze inspirerende creatieve groep samenwerk.

Zij hebben nu met mij een interview gemaakt: hoe ik als grafisch ontwerper begon, wat ik interessant vind in dit vakgebied en waarom ik dat doe..

Een interview met... Zsófi

Leer onze creatieven kennen: ieder een eigen talent, ieder een eigen verhaal. Als derde sloot Zsófi zich aan bij CC. Onder het mom van ‘vertel me wat je eet en ik vertel je wie je bent’ beantwoordde ook zij enkele prangende vragen.

Wat doe je als je inspiratie zoekt? Als ik aan het werk ga vind ik het belangrijk om een goede sfeer te creëren. Ik luister naar jazz muziek. Dat geeft me rust en ik kan me op mijn opdracht concentreren. Ik teken graag en dan vooral losse vormen en lijnen. Jazz stimuleert dat. Mijn favoriete jazz-zangeressen zijn Diana Krall en de Hongaarse Veronika Harcsa.

Wat is de leukste fase van een creatief proces? De eerste lijnen op papier! Wanneer het idee al in mijn hoofd zit en ik begin met het “vertalen” naar beeld.

Wie of wat heeft jou doen besluiten om dit vak te kiezen? Ik was 6 toen ik begon met tekenen en ben daar eigenlijk nooit meer mee gestopt... lees verder het interview!

(hungarian version/magyar verzió)

Recent Posts
Archive
bottom of page