Wil je met ons brainstormen?

June 17, 2016

CREATIVE CAFE

Wil je met ons brainstormen?

 

Creative Café is een creatief ontmoetingspunt voor designers en ondernemers in Almere.

 

Ik kwam vanaf afgelopen week het CC team versterken! Dieuwertje, Maaike en ik helpen ondernemers om krachtige grafisch concepten te creëren. Klanten kunnen vrijblijvend bij ons binnenlopen om kennis te maken en de (ontwerp)vraag voor te leggen.

 

In 2013 kwam ik in Nederland en toen begon ik Zsofi Graphic Design. Het was heel spannend om alles op te bouwen, de taal te leren, klanten te zoeken. Steeds meer ervaring en kennis, maar ik miste iets.. In Hongarije had ik een kunstgroepje met vrienden, mijn leraren, studentenvrienden uit de kunstschool. Ik vind het erg inspirerend om met andere creatieven te werken, onze ervaring delen, elkaar helpen. Daarom kwam ik bij Creative Cafe. Met Dieuwertje en Maaike voel ik me thuis,

wij spreken "dezelfde - creatieve- taal". :)

Ik kijk uit naar de volgende ontmoeting!

 

Wil je dus met ons brainstormen?

Bezoek eerst ons website voor meer info: www.creative-cafe.nl

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Archive

December 26, 2016

July 28, 2016

July 7, 2016

May 28, 2016

April 26, 2016

Please reload

Recent Posts

© 2020  zsofi graphic design